Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Зустрічайте нові надходження


Дорогі читачі бібліотеки-філії №6 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ, раді повідомити вам про нові надходження художньої літератури до нашої бібліотеки! Цього разу бібліотека отримала чудову добірку книжок від видавництв «Фабула» та «Ранок» таких авторів як Андрій Кокотюха, Марина Єщенко, Євген Стеблівський, Сергій Мартинюк, Марія Галіна, Вікторія Дудик, Боні-Сью-Гічкок та інших.


Серед новинок ви знайдете багато цікавих і вражаючих романів, які не залишать вас байдужими.
Книжки від видавництв «Фабула» та «Ранок» заслуговують на особливу увагу. Їхні автори з великою чуттєвістю та майстерністю передають емоційний заряд своїх творів, а також пропонують нам замислитися над тим, як війна змінює людей і долі.


Особливо хочемо звернути вашу увагу на сучасні твори про війну в Україні. Ці книги розкривають події, які торкають кожного з нас, через призму художньої літератури. Читачі зможуть відчути всю глибину емоцій, які переживають герої, що опинилися у самому епіцентрі бойових дій.


Завітайте до нашої бібліотеки і ми допоможемо знайти саме ту книгу, яка вам потрібна. Приходьте, читайте, розмірковуйте та діліться своїми враженнями!