Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Здобутки творчого сезону філій ЦКД


Театралізованими постановками, вокальними, хореографічними та навіть спортивними номерами був наповнений звітний концерт творчих колективів Семʾянівської філії «У пошуках свого таланту», який презентували в онлайн форматі. Багатогранність творчого життя філії показали на прикладі історії сучасного підлітка, який і не здогадувався, як цікаво та корисно можна проводити час поза світом гаджетів та інтернету.

Відео можна переглянути за посиланням:


Яскраві враження та гарний настрій отримали жителі громади у Тахтаулівській філії на творчому звіті Студії гімнастики «Dragonfly». Вихованці колективу демонстрували глядачам свої вміння яскравими груповими гімнастичними номерами з елементами хореографії, дуетним виконанням та соло. Цього дня батьки вихованців із щирою вдячністю за мотивацію до творчості та перемог подарували Студії шафу для зберігання нагород, яких у дітей назбиралося за творчий рік чимало. Своєю чергою керівники студії відзначили найактивніших учасників колективу подяками.


Також підбили підсумки творчого сезону відкритим заняттям і учасники Клубу гирьового спорту «Колос» у Тахтаулівській філії. Під керівництвом заслуженого тренера України Олега Мороза спортсмени цьогоріч отримали високі здобутки на Чемпіонатах України з легкоатлетичних метань.
«На даний момент чотири наших спортсмени увійшли до збірної України і наразі готуються до виступів на Чемпіонаті Європи та Олімпійських іграх», - розповів тренер. Тож підкреслюючи важливість фізичної активності для здоровʾя та піднесення іміджу громади та України в цілому, вихованці демонстрували результати тренувань із штангою та гирями, метання списів та дисків.


Сезон творчих звітів триває. Попереду ще багато цікавого!