Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Вкотре довели, що кращі!


Нещодавні виступи вихованців творчих колективів Центру культури та дозвілля на конкурсах і фестивалях увінчалися новими досягненнями. Тож маємо чудову нагоду привітати Зразкову вокальну академію успіху «БіТ» (керівник – Світлана Ольховик) з перемогами у Міжнародному фестивалі мистецтв «Yula Spring Fest» (гран-прі, 3 перших та 2 других місця).

За участь у «League of the best» учасники Dance family Spirit (керівник – Ірина Ніколаєва) отримали 5 перших та 6 других місць.

Першість у Всеукраїнському конкурсі східного, індійського та циганського танцю “Victory Cup” виборола солістка ансамблю східного танцю “SAPNA” Коваленко Катерина.

А вихованці Зразкового ансамблю танцю «Гарний настрій» привезли до Полтави гран-прі та 3 перших місця. Танцюристи побували в Ризі, Талліні та Стокгольмі, беручи участь у фестивалі культури "Baltic breeze", який відбувався на круїзному лайнері.

Примножили здобутки і діти Зразкового колективу «Творчий центр Наталії Май» – 10 гран-прі, 15 перших та 4 других місця на Всеукраїнському конкурсі «Калиновий оберіг» (педагоги – Анна Хижко, Тетяна Павленко та Катерина Вепро).

Не зупиняємося! Попереду нові поїздки! Незабаром відзвітуємо і про них!