Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Вишитий оберіг єднання


Вишиванка — генетичний код українців. Символ віри, надії, любові. Символ сміливості, боротьби та перемог. Вона єднає українців та друзів України по всьому світу. А тому знати про існування такої події як День вишиванки повинен кожен українець. Саме про це йшла мова під час проведення години спілкування «Вишитий оберіг єднання» в Центральній бібліотеці Полтавської МТГ.


Пізнавальною для присутніх стала гостьова лекція та презентація зразків різних технік вишивок, які представили фахівці факультету технологій та дизайну ПНПУ ім.В.Короленка - асистентка кафедри теорії та методики технологічної освіти Анна Шовкова-Альохіна та завідувач навчальної лабораторії кафедри професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності Сніжана Шпортюк.


Учасники зустрічі з захопленням оглядали надзвичайно вишукані зразки - «білим по білому», мережку, вишивку бісером тощо. Було багато запитань, на які отримано вичерпні відповіді. А ще учасники заходу долучилися до онлайн-вікторини «Україна вишивана» та познайомилися з матеріалами книжково-ілюстративної виставки.