Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Вечір в стилі ретро від ЦКД


Днями ретро-колективи Центру культури та дозвілля Полтавської міської територіальної громади зібрали жителів міста на атмосферний вечір відпочинку та творчості, естетичного задоволення і приємного спілкування в музеї-садибі Володимира Короленка.

Захід пройшов під гаслом "У променях мудрості", який був наповнений елегантними та запальними танцями від клубу історично-бального танцю «Полонез», ансамблю народного танцю «Панянка» (керівник Людмила Сотник), Школи танцю «Регтайм» (керівник Оксана Різун) та студії «Леді dance» (керівник Ольга Проценко). Своїми улюбленими піснями радували Народний вокальний ансамбль «Гвоздика» та Народна хорова капела «Пам'ять серця» (керівник Ірина Сук). Особливу атмосферу створили веселими гуморесками Людмила Сотник та Зінаїда Токар.

Гостя свята, флейтистка Оксана Макаренко з Полтавської міської школи мистецтв «Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко», вразила інструментальними композиціями на флейті, а вокалісти зразкової вокальної студії «БіТ» зворушили серця ліричними піснями.

Ця подія довела, що мистецтво має неперевершену силу об'єднувати людей, приносити радість та натхнення, а також підкреслює важливість збереження культурної спадщини для наступних поколінь.