Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

У громаді розпочався сезон творчих звітів філій ЦКД


Цими вихідними на одному диханні у Гожулівській філії пройшов звітний концерт творчих колективів «У ритмі серця», на якому підбили підсумки творчого сезону, відзначили найактивніших учасників та незамінних помічників.


Розпочався захід тематичною хореографічною композицією "У ритмі серця". У програмі концерту представлені найяскравіші номери сезону від танцювального клубу "КроК", старшої групи клубу танцю "Віночок творчості" та учасників театру пісні "Крещендо".


Родзинкою концерту став танець "Мамка завелась", який подарували глядачам щирі емоції, адже на сцені мами різного віку у гумористичному стилі відобразили буденні реалії.


«Швидко та яскраво пройшов наш концерт. З піснями, танцями, поезією, гумором, інтерактивами, веселощами та трохи сумом, бо є теми, які не можна оминути, які болять до глибини душі» - прокоментувала проведений захід завідувачка філії Крістіна Проценко.

Івашківська філія презентувала творчий звіт глядачам в онлайн форматі.


Дитячі вокальні, хореографічні ансамблі та сольні виконавці філії презентували громаді чуттєві, ліричні та жартівливі композиції. Впродовж дня у фоє функціонувала виставка дитячих поробок та тематична фотозона.


🎙«Захід пройшов в піднесеній родинній атмосфері, колективи підтримували один одного! Адже прості безкорисні люди, які вкладають свою душу, час, талант - представляли свої здобутки за рік громаді та отримували задоволення від своєї праці!» - поділилась завідувачка філії Алла Хацько.

Це лише початок, і всі наші філії готові демонструвати свої досягнення за творчий сезон та ділитися своїм талантом з громадою.
Цього тижня звітуються Біологічненська філія 24.05 о 18:00 та Тахтаулівська філія 26.05 о 15:00.


Запрошуємо всіх охочих насолодитися виступами та підтримати юні таланти.