Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Творчі колективи філій ЦКД продовжують звітувати перед громадою


Днями Біологічненська філія презентувала свої здобутки на творчому звіті "СКАРБИ НАЦІЇ". У програмі звучали ліричні, народні, сучасні пісні та інструментальні мелодії, виконувалися ритмічні танцювальні композиції та декламувалися авторські вірші. Для гостей заходу функціонувала велкамзона, проводилась оглядова екскурсія у Світлицю українського побуту філії. Мами з дітками виготовляли капелюшки та сумочки із паперу та дефілювали на сцені зі своїми екстравагантними аксесуарами.

"Українські пісні, гумор, інструментальна музика та інтерактиви подарували глядачеві позитивні емоції та дали змогу кожному відчути цінність приналежності до української нації", - прокоментувала захід методистка філії Вікторія Заріцька.

«Україна починається з тебе!» - під такою назвою відбувся творчий звіт у Тахтаулівській філії. У фоє для відвідувачів проводилась виставка декоративно-ужиткового мистецтва: картини місцевого художника Олексія Корнільченка, вишивки, вʼязані іграшки, яскраві писанки, а також була представлена продукція місцевих сироварів.

У залі, переповненій глядачами, вирувала атмосфера шаленої енергії, натхнення, креативу. Концертна програма була насичена яскравими хореографічними та гімнастичними номерами, звучали патріотичні, українські народні та ліричні пісні, літературно-музичні композиції, а юні музиканти динамічно та впевнено завоювали серця присутніх своїм інструментальним виступом. На захід завітала директорка Центру культури та дозвілля Оксана Михайленко, яка привітала глядачів та учасників із важливою подією в громаді та відзначила подяками творчі колективи та меценатів, які допомагають філії розвиватися.

Сезон творчих звітів триває і цього тижня в онлайн форматі презентують свої досягнення перед громадою Семʾянівська філія, а наступного – Макухівська та Івонченцівська.