Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Тренінг «Здоровий спосіб життя». Фізичні вправи, що допомагають боротися з гіпертонією


В бібліотеці-філії №2 продовжується реалізація проєкту «Психологічна допомога населенню». Всі бажаючі можуть приєднатися при бажанні до цікавих тренінгів та практичних занять, що проводять психологи-фахівці Мобільної бригади допомоги. Сьогодні на заході навчались як правильно боротися з підвищеним тиском. Гіпертонія - проблема багатьох людей, яку іноді можна вирішити простими, але дієвими фізичними вправами. Одну з таких методик намагались засвоїти сьогодні на тренінгу.


Метод доктора Шишоніна заснований на дослідженнях, доводить, що зміщення шийного хребця спричиняє здавлювання інших хребців та спазмування м’язами судин, що живлять головний мозок. Легкі гімнастичні вправи для шиї допоможуть нормалізувати кровотік, поліпшити рухливість шиї, позбутися головного болю та запаморочення. Крім цього, вправи для шиї Шишоніна здатні полегшити стан при остеохондрозі.


Для позитивного результату та засвоєння цих простих практик потрібні лише наполегливість і регулярність виконання. Своєчасна турбота про своє здоров’я дає можливість відчувати повноцінність життя та позбутися небажаних проблем. Учасники заходу також познайомились з книгами присвяченими цій темі, з книжкової виставки «Обираємо здоров’я».