Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

«Світова Річ» на шляху до визнання


Днями у Центрі культури та дозвілля Народний театр «На Павленках» знову представив глядачам виставу за п’єсою Олени Пчілки «Світова річ». Цей показ зібрав не лише прихильників театру, але й особливих гостей — на захід завітали голова Полтавського обласного об'єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» Микола Георгійович Кульчинський, регіональний представник Українського інституту національної пам’яті в Полтавській області Олег Пустовгар, а також представники Гадяцької редакції газети «Рідний край», яку свого часу започаткувала Олена Пчілка.


Гості з Гадяча подарували театру ювілейний випуск «Рідного краю» та постер, присвячений творчому шляху письменниці. Під час свого виступу вони зазначили:


"Для нас велика честь підтримати театр «На Павленках» у його прагненні донести до сучасної аудиторії твори Олени Пчілки. Її спадщина — це джерело натхнення та сили для всіх українців. Ми щиро віримо, що ця вистава має великі шанси на перемогу в конкурсі на здобуття Премії імені Лесі Українки."
Народний театр «На Павленках» щиро дякує всім глядачам, які стали частиною цього важливого культурного моменту та підтримали акторів на шляху до здобуття Премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва.
Долучайтесь до нас і ставайте частиною культурної спадщини нашого народу!