Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

«Світ моїх мрій»


Калейдоскоп ювілейних виставкових проєктів з нагоди 255-річчя І.П.Котляревського 2 червня 2024 р. презентує полтавцям та гостям міста персональну виставку художниці Ніни Артьомової «Світ моїх мрій».

Ніна Артьомова - надзвичайно цікава, творча та енергійна особистість, яка навколо себе створила справжній мистецький хаб, залучаючи до творчості усіх, хто любить красу. ЇЇ Бог наділив справжньою коштовністю – «світлою головою» у поєднанні з «золотими руками». Вона гарно вишиває, вдихає нове життя у старі речі та ще й пречудово малює.

Квіткова тема її робіт не випадкова, адже вона закохана у природу, а найбільше – у квіти, які наповнюють пані Ніну радістю життя. А вона, своєю чергою, щедро ділиться своїм позитивним настроєм з іншими, мріючи про мир та злагоду.

Ніна Артьомова сповнена творчих планів та задумів. Вона любляча жінка, добра матуся, хлібосольна бабуся… і посестра культурного фронту котляревців. Тож, запрошуємо упродовж червня, щодня з 10-00 до 18-00 помилуватися роботами Ніни Артьомової у меморіальному комплексі – садибі І.П.Котляревського (Соборний майдан, 3) Наближаємо перемогу разом!