Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Світ літературних героїв Тетяни Ваценко


Тетяна Ваценко - член Національної спілки майстрів народного мистецтва України. У творчих колах вона знаний і шанований педагог, майстер витинанки, учасник міжнародних та всеукраїнських виставок. У літературній царині відома як автор збірки дитячих віршиків «Країна Навпакинія» та поеми-казки під назвою «Курдуплик».


Познайомитися з чудовою поетесою та ілюстраторкою власних творів мали можливість юні читайлики, які завітали в ці літні дні до Центральної бібліотеки Полтавської МТГ. Тут відбувся цикл літературних зустрічей з малечею з пришкільних таборів, для яких авторка підготувала багато цікавинок.


Легкі і сонячні віршики, чудові і яскраві ілюстрації викликали багато позитивних емоцій. Присутні побували у барвистому, загадково-казковому оптимістично намріяному світі Країни Навпакинії, де все щире і відверте, де утверджуються пріоритети добра та людяності. А ще познайомилися з героями та інтригуючим пригодницько-фантастичним сюжетом поеми-казки «Курдуплик», що присвячена боротьбі добра зі злом та оптимістично утверджує, що в будь-якому випадку добро перемагає несправедливість.


Особливий захват всіх присутніх викликали малюнки, виконані пані Тетяною, які вона презентувала разом з віршами, і які стали ілюстраціями до її книг.