Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Стосунки між різними поколінням


Психологічна допомога відновлення та підтримка ментального здоров’я набуває зараз особливого значення та потребує привернення уваги до благополуччя дорослих та дітей. Якщо вам необхідна допомога, порада або ви бажаєте просто поспілкуватися запрошуємо вас до бібліотеки-філії №5 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ, де 3 вересня розпочався курс лекцій психолога Дмитра Медведєва «Стосунки між різними поколіннями: як будувати, що заважає, спільні й різні цінності».


Мета занять – надати користувачам книгозбірні практичні поради з рекомендаціями, які допоможуть знайти шлях до вирішення психологічних проблем, навчать розуміти, як виходити зі складних, конфліктних ситуацій, будувати своє життя, робити його наповненим та щасливим.


Виступаючий акцентував увагу на основних питаннях теми: що таке стосунки, на чому вони будуються, як люди розвиваються у стосунках. Спільно з аудиторією фахівець обговорював теми побудови міцних взаємин та як вони змінюються з часом. Захід був спрямований на збереження позитивних емоційних зв’язків з близькими.