Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

«Сповідь» Сергія Назаркіна


У Полтавському літературно-меморіальному музеї В.Г. Короленка пройшло відкриття персональної фотовиставки Сергія Назаркіна – голови Полтавської обласної організації НСФХУ, лауреата «Європресфото», який понад 20 років пропрацював фотокореспондентом в газетах «Вечірня Полтава», «Полтавський вісник», «Зоря Полтавщини». Сергій Назаркін є автором і куратором понад 50 фотовиставок у Полтаві і в Україні, найбільш знакові з яких – «Україна в моєму серці», «Матусина хустинка», «Відчуваючи рідний край», «Життя як диво», «З любов'ю до України», « Мелодія українського пейзажу». Відзначений стипендією в галузі культури і мистецтва та медаллю за збереження національних традицій України.


На початку заходу гостей привітали викладачі струнно-смичкового відділу Полтавської дитячої музичної школи № 1 імені Платона Майбороди.
Виставка, яка називається «Сповідь», репрезентує філософське світобачення автора, переосмислення прожитих років і його моральний вибір – любов до України. Вона присвячена духовному лідеру полтавської громади –митрополиту Полтавському і Кременчуцькому владиці Федору. Запрошуємо полтавців та гостей міста ознайомитися зі світлинами у виставковій залі літературного будинку музею В.Г. Короленка.