Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Синьо-жовті серця б'ються в єдиному ритмі


Серпень став місяцем патріотичних заходів у філіях Центру культури та дозвілля. Відзначаючи День Державного прапора та День Незалежності України, кожна філія обрала свій шлях, щоб продемонструвати любов до нашої держави, ставши осередком націоналізму і творчості.


Від Тахтаулове до Гожулів лунали пісні, звучали палкі промови, а руки майстрували символічні вироби. Діти та дорослі брали участь у квестах, вікторинах, велопробігах, майстер-класах, концертах та творчих зустрічах. Співали патріотичні пісні, танцювали, декламували вірші, малювали малюнки та разом підіймали синьо-жовтий стяг, як символ нашої незламності та віри в перемогу.


Особливу увагу було приділено вихованню поваги до державних символів та історії України. Лекції про значення прапора, майстер-класи з виготовлення національної символіки, перегляд патріотичних фільмів, виставки народних ремесел та розмови про національну самоідентичність сприяли поглибленню знань про свою країну. А благодійні заходи на підтримку ЗСУ стали проявом солідарності та небайдужості.


Мешканці громади довели: попри випробування війною, любов до України в наших серцях горить яскравіше, ніж будь-коли.