Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Сила єдності в День Незалежності України


У ці складні часи, коли святкові заходи не можуть бути гучними, Центр культури та дозвілля знайшов можливість об’єднати громаду. Символом єдності стали надихаючі заходи, які згуртували людей різного віку.


Акцентом святкувань стала триденна тиха акція #Сильні_коли_єдині, яка закликала українців поділитися в соцмережах патріотичними фото/відео, використовуючи спеціально розроблену рамку або хештег. Ця акція стала потужним проявом єдності нації, дозволивши кожному відчути себе частиною великої родини.


Для наймолодших учасників свята був проведений захопливий квест "Код Незалежності". Діти, виконуючи патріотичні завдання на секретних локаціях розвивали командний дух та дізнавалися більше про Україну. Після успішного проходження маршруту малеча переглянула український мультфільм «Микита Кожум'яка».


Любителі театру та магії танцю мали змогу насолодитися танцювальною виставою «Грішна» від арттеатру "ЛЮТА". Цей стильний та емоційно насичений перформанс відкрив перед глядачами теми совісті, каяття та боротьби за щастя. Танцювальні номери, виконані зірками шоу "Україна неймовірних людей" та хореографом Анною Четвертак, стали яскравим символом незламності духу.


На завершення святкувань відбулася кіномистецька зустріч з істориком Наталею Кузьменко, яка поділилася цікавими фактами про Симона Петлюру, та показом фільму «Таємний щоденник Симона Петлюри».


Доповнили вечір виставка патріотичних картин художника Сергія Роя та затишна локація для читання української літератури від Центральної міської бібліотеки.


Навіть без гучних святкувань День Незалежності 2024 року в Центрі культури та дозвілля став справжнім доказом того, що у найскладніші часи ми сильні, коли єдині!