Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Щоб козацька слава повік не пропала


1 жовтня, бібліотека-філія №6 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ радо приймала шестикласників Полтавського ліцею №13 «Успіх» на патріотичній годині «Щоб козацька слава повік не пропала», присвяченій Дню захисника та захисниці України.


Захід розпочався з цікавих ігор та вікторин, що підготували працівники бібліотеки та завідувач сектору соціокультурної діяльності Центральної бібліотеки Полтавської МТГ Олексій Орел. Під час заходу школярі могли перевірити силу, свої знання про історію України, її видатних постатей і важливі події. Діти з великим ентузіазмом брали участь, демонструючи свою обізнаність та патріотичний дух.


Окремою цікавою частиною заходу став майстер-клас «Браслет сили» із виготовлення патріотичних браслетів, що підготувала художниця Ганна Мухіна. Кожен учасник мав змогу власноруч створити оригінальну прикрасу з жовто-блакитних стрічок, яка стала не лише символом єдності, а й згадкою про цей теплий і душевний захід.


Під кінець зустрічі хлопців привітали символічними подарунками – іменними підставками під телефон.
Такі заходи допомагають дітям краще розуміти значення патріотизму, виховують повагу до захисників України та зміцнюють відчуття єдності в українському суспільстві.


Дякуємо всім, хто приєднався до патріотичної години, та з нетерпінням чекаємо на нові зустрічі у нашій бібліотеці!