Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Путівник безпеки «Про здоров’я влітку дбаємо - правила вивчаємо»


Літні канікули вже постукали в двері, а це значить, що тисячі дітлахів по всій країні будуть бігати, стрибати, гуляти, купатися в річці, кататися на велосипеді... Отже, це період набратися сил та оздоровитися. Але літній відпочинок повинен бути не тільки радісним та веселим, а ще й безпечним. Тому працівники бібліотеки-філії №12 вирішили нагадати дітлахам з пришкільного табору «Веселі долоньки» ЗОШ №20, що завжди потрібно пам’ятати елементарні правила безпеки, щоб літній відпочинок не був зіпсованим.


Ми запропонували «таборятам» переглянути відео-вікторину «Безпечні канікули», під час якої всі ще раз пригадали правила поведінки в різних життєвих ситуаціях. Зараз, в умовах війни, дітям треба бути вдвічі обережнішими, перебуваючи на природі можна зіштовхнутися з вибухонебезпечними предметами.
Не меншу зацікавленість діти виявили й до гри «Дорожні знаки», де мали можливість згадати уже знайомі знаки та вивчити нові. Чимало дітей виявили обізнаність у цьому питанні. На завершення заходу школярі грали в рухливі ігри. Не зважаючи на прагнення до перемоги, як завжди перемогла дружба.
Бажаємо всім чудового відпочинку, яскравих вражень, незабутніх зустрічей, захоплюючих подорожей! Гарних всім канікул!