Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Професійні консультування - традиція у філіях ЦКД


Філії Центру культури та дозвілля продовжують важливу соціальну місію – допомагати місцевим жителям і внутрішньо переміщеним особам (ВПО) відновлюватися економічно. В рамках проєкту «Підтримка соціального і фінансового відновлення постраждалих від війни громад Полтавщини», що реалізується благодійною організацією «Світло надії», регулярно проводяться зустрічі з представниками бізнесу та безробітними жителями громади.
Тахтаулівська філія стала майданчиком для серії заходів за участі місцевих підприємців та безробітних, де вони отримали інформацію про можливість працевлаштування з частковою компенсацією заробітної плати коштом проєкту. Крім того, відвідувачі дізналися, як можна пройти стажування або професійну підготовку в приватному секторі.


Гожулівська філія приймала заходи з підтримки соціальної стабільності. Тут місцеві мешканці дізналися про програми перекваліфікації, участь у яких дозволяє за короткий час опанувати нову професію та знайти затребувану роботу. Було презентовано можливості отримання грантової підтримки для бізнесу.


Ці заходи показують, що співпраця між громадами, бізнесом і громадськими організаціями є важливою ланкою у відновленні соціальної та економічної стабільності. Підтримка постраждалих від війни громад Полтавщини триває, і кожен охочий має можливість долучитися до програми та отримати необхідні знання для гідного працевлаштування.


Не втрачайте можливості змінити своє життя!