Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Полтава еко-fest перенесено, але важливі знання здобуто


З міркувань безпеки «ПОЛТАВА еко-fest» перенесено на весну 2025 року, однак освітні заходи в рамках проєкту все ж відбулися. У молодіжному просторі ЦКД для свідомих мешканців громади пройшли зустрічі зосереджуючись на актуальних темах екології та здорового способу життя.
На зустрічі «Екологія ресурсозбереження» Володимир Калініченко,


кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри Екології, збалансованого природокористування та захисту довкілля ПДАУ, поділився дієвими стратегіями збереження природних ресурсів і надихнув учасників на впровадження екологічних рішень у повсякденне життя.


Тренінг «Пожежі та їх вплив на довкілля» від Миколи Павловського, провідного інспектора відділу техногенної безпеки та контролю за обʼєктами критичної інфраструктури УЗНС ГУ ДСНС України у Полтавській області, став платформою для активного діалогу. Працівники філій ЦКД, для яких ця тема є вкрай актуальною через місцеву специфіку, активно долучились та взяли участь у обговоренні ризиків пожеж, отримавши практичні поради щодо їх запобігання.
А сертифікований нутриціолог Марина Батрак провела зустріч, де учасники дізналися про основи здорового харчування та вплив раціону на загальне самопочуття. Захід викликав жваву взаємодію та запитання від присутніх.


Дякуємо нашим постійним партнерам за підтримку ініціатив та учасникам за активну участь! До нових зустрічей та чекаємо вас на «ПОЛТАВА еко-fest 2025»!