Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Подорож у світ тварин


У затишному дворику бібліотеки-філії №6 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ відбулося чарівне свято для маленьких читачів. Діти зібралися на читання казок вголос про тварин «Подорож у світ тварин». Усі присутні, від найменших до найстарших, із захопленням слухали про пригоди лісових мешканців, морських створінь та інших чудових персонажів.


Крім того, для наших юних відвідувачів ми підготували веселі загадки. Діти з задоволенням брали участь у вікторинах, намагаючись першими знайти відповіді на запитання. Усмішки на обличчях малечі та їхня кмітливість довели, що навіть найскладніші загадки були їм по плечу!
Після інтелектуальних змагань усіх учасників чекало приємне частування. Ми підготували для дітей смачні солодощі та свіжі фрукти, якими вони з радістю пригощалися.


Наш бібліотечний дворик знову став місцем, де панує магія книг та живого спілкування. Діти пішли додому не лише з новими знаннями, але й з приємними спогадами про цей незабутній день.


Щиро дякуємо всім, хто приєднався до нашого заходу! Сподіваємося, що подібні зустрічі стануть для нашої бібліотеки доброю традицією, адже читання в колі друзів завжди дарує радість і нові відкриття!