Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Нові традиції відпочинку у громаді


Філії Центру культури та дозвілля вже давно знайшли нові та цікаві приводи для зустрічей жителів громади. Цьогорічний День дружби перетворився на подію, що була наповнена усмішками, яскравими моментами та креативними пригодами, даруючи учасникам незабутні враження та нові дружні зв'язки.

У Тахтаулівській та Бричківській філіях пройшли захопливі квести, які вразили дітей різноманітними тематичними завданнями. Учасники розширювали розуміння понять "друг" і "дружба", ділилися думками про вибір друзів і визначали ознаки справжнього друга. Скоординована командна робота лише зміцнила дружні стосунки, а кожна зупинка квесту принесла дітям нові відкриття та додала азарту.

Спільний дружній простір організували Івонченцівська та Супрунівська філії. Діти мали унікальну можливість познайомитися з традиціями та звичаями козацтва завдяки цікавій розповіді від справжніх сучасних козаків: голови Полтавської Козацької ГО «Спас Полтава» Євгена Хорунжого та ветерана третьої штурмової бригади Володимира Кравченка. Окрім цього, діти брали участь у козацьких змаганнях та захоплювалися показовим виступом з козацькою шаблею.

А на спортивних локаціях відбувались естафетні ігри, футбол та пляжний волейбол, що дозволило присутнім активно провести час та випробувати свої сили.

Івашківська філія продемонструвала художню творчість своїх вихованців на виставці малюнків "Портрет друга", а Верхолянська філія організувала фотоконкурс "Мій найкращий друг", де всі бажаючі мали можливість поділитися своїми найкращими моментами дружби на сторінці у фейсбук.

Слідкуйте за нашими анонсами і не пропустіть наступні події! Долучайтеся до Центру культури та дозвілля і разом з нами творіть яскраві моменти для дітей і всієї родини.