Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Навчання цифровій грамотності в бібліотеці!


Володіти цифровими навичками — це вимога сьогодення.
Сучасній молоді необхідні компетенції для належного втілення цифрових змін. Портал «Дія. Цифрова освіта» допоможе опанувати цифрові навички в захопливому форматі, коли поєднуються навчання та розваги.


Присутні познайомились із національною онлайн-платформою із цифрової грамотності – «Дія - цифрова освіта». Дізнались про всі переваги та можливості навчання на самій платформі за допомогою цікавих, пізнавальних та корисних освітніх серіалів, стали її користувачами та розпочали навчання із перегляду освітнього серіалу «Фінансовий сенсей».


Особливість цього освітнього серіалу про фінанси — це молодіжний формат, де комбінуються навчання та розваги, а корисна інформація та поради «запаковані» в привабливу обгортку для молодої аудиторії. Уміння управляти особистими фінансами — запорука фінансової свободи та незалежності молодої людини.


Здобувати нові знання завжди корисно та цікаво! Тож запрошуємо усіх бажаючих до Центральної бібліотеки ПМТГ!
Діяльність Хабів цифрової освіти на базі бібліотек підсилюється проєктом «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках – Хабах цифрової освіти», що впроваджується в усіх областях України. Його реалізує ВГО Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association за підтримки Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні у межах «Проєкту підтримки Дія», що імплементують за фінансування Швеції, та у співпраці із Міністерством цифрової трансформації. Проєкт покликаний допомогти фахівцям бібліотек створити Хаб цифрової освіти або удосконалити діяльність вже існуючого.