Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Народжені у вишиванці


Звітний концерт з однойменною назвою презентували колективи Центру культури та дозвілля. Стиль, манера виконання, репертуар, сценарні та світлові рішення – з цим експериментували. Незмінним залишається лише благодійна складова заходів, що організовує ЦКД. Близько 500 тис. гривень, лише за творчий сезон, зібрано для допомоги ЗСУ завдяки спільним зусиллям колективів та глядачів.


Цього разу зібрані кошти 16 840 грн спрямовані на придбання авто для зведеного підрозділу ППО 116 бригади ТрО.


Захід став не просто концертом, а справжнім маніфестом сили предків, мудрості віків та духу свободи українського народу. Червоними, чорними та білими нитками переплітались танцювальні композиції, а народна пісня потужно лунала поряд із сучасними.


Знаковим було те, що на сцені було молоде покоління, яке народилося в незалежній Україні та розуміє силу національного спротиву «культурним традиціям», що дістались нам у спадок. Бути українцем – це плекати своє: українське.


«Завдяки підтримці партнерів та друзів, згуртованості команди, любові глядачів, заходи Центру культури та дозвілля набувають глибокого сенсу, повнокровності, вмотивованості, актуальності. Вони пронизані патріотизмом задля досягнення спільної мети – нашої Перемоги» - говорить Оксана МИХАЙЛЕНКО директор Центру культури та дозвілля


Разом ми творимо історію, бережемо свої цінності та будуємо мирне майбутнє.