Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Молодіжні ініціативи від філій ЦКД


До Дня Молоді у філіях Центру культури та дозвілля відбулися різноманітні заходи, що об'єднали молодь навколо спільних цінностей, активного відпочинку та творчості. Кожна філія подарувала учасникам можливість проявити свої таланти, випробувати себе в нових видах активностей і відчути себе частиною великої, дружньої спільноти.

У Бричківській філії спорт-зустріч під назвою "Молоді, сміливі, завзяті" об'єднала молодь навколо волейбольного майданчика, де вони зміцнювали командний дух, розвивали витривалість, швидкість реакції, рухливість та координацію.

В Івашківській філії організували теплу молодіжну зустріч, де обговорювали прагнення, ініціативи та актуальні проблеми, що турбують сьогоднішню молодь. Учасники також обмінялися ідеями майбутніх заходів, створивши атмосферу довіри та співпраці.

Гожулівська філія створила атмосферу релаксу на вечорі караоке, де звучали улюблені українські хіти й народні пісні.

Під гаслом "Здорова молодь — здорова нація" Пальчиківська філія відзначила День молоді цікавими вікторинами та лекцією про здоровий спосіб життя, що викликала жваві обговорення життєвих цінностей. Завершився день спільним переглядом веселої комедії.

А Семʾянівська філія організувала інтелектуально-психологічну гру "Мафія", де учасники випробовували свої інтуїтивні та аналітичні здібності, отримуючи масу позитивних емоцій та яскравих вражень.

День Молоді в ЦКД показав, що наша молодь — це сила, креативність і натхнення, здатні змінювати світ навколо себе. Тримаймо курс на активність, підтримку один одного та розвиток!