Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Мій улюблений літературний герой


Чарівний, світлий і ні з чим незрівнянний світ дитинства, країни доброти, сміху і радості, безмежного і безтурботного щастя, звідки усі ми родом. Багато літературних персонажів читають та полюбляють книги. Такі персонажі стають одразу ближчі будь-якому книголюбу.


Літо – прекрасна пора року! Наче саме природа визначила його для подорожей, отримання нових вражень. А особливо прекрасне літом тим, що починаються спекотні канікули!


До бібліотеки-філії №6 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ на інтерактивне бібліотечне свято «Мій улюблений літературний герой», що підготували працівники бібліотеки-філії та завідувач сектору соціокультурної діяльності Центральної бібліотеки Полтавської МТГ Олексій Орел, завітали хлопчики й дівчатка з пришкільного табору Міжнародної дитячої школи «Юний Європеєць».


Школярі дізнались про літературних героїв-підлітків, що полюбляють читати, відгадували «повідомлення» від Пса Патрона, Карлсона, Вінні Пух та взяли участь у руханці «Арам-зам-зам».


Сподіваємось, що дітям та дорослим сподобалася наша зустріч, і вони ще не раз завітають до нашої бібліотеки-філії. Завжди для вас – чудові книги, веселі зустрічі, нові знання і цікаві пригоди.