Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Мій сучасний герой: вшанування відваги та самопожертви


У бібліотеці-філії №6 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ для наших користувачів, шестикласників ліцею №13 «Успіх» відбулася важлива патріотична година «Мій сучасний герой: вшанування відваги та самопожертви», що підготували завідувачка бібліотеки-філії №6 Сюзанна Онищенко та працівник Центральної бібліотеки Полтавської МТГ Олексій Орел. Ми зібралися, щоб згадати героїв з Полтави та Полтавщини, які захищали нашу країну, проявили неймовірну мужність і самовідданість та стали прикладом справжнього героїзму.


Особливою частиною заходу став майстер-клас з виготовлення паперової квітки пам'яті у вигляді соняшника, який є символом нескореності та національної єдності. Шестикласники з ентузіазмом взялися за виготовлення квіток із паперу. Кожен учасник мав змогу проявити свою творчість та старанність, створюючи символічні квіти, які втілюють пам'ять про героїв, що стояли і сьогодні стоять на захисті нашої держави.


Дякуємо всім, хто долучився до цього важливого заходу! Спільними зусиллями ми не лише вшановуємо наших героїв, а й навчаємо молоде покоління цінувати відвагу та самопожертву сучасних захисників України.