Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Майстерня дитячої творчості «Арт-шедевр»


Творчість відіграє важливу роль у всіх аспектах нашого життя, включаючи навчання, роботу і взаємодію з іншими людьми. Для дітей творчість є особливо важливою, оскільки вона сприяє розвитку критичного мислення, самовираження, проблемного розв’язання та багатьох інших навичок, необхідних для їх успішного майбутнього. У нашому динамічному та постійно змінюваному світі, можливість бути творчим – це ключ до успіху.


Вихованці гуртків Полтавського міського центру позашкільної освіти, які є і активними читачами бібліотеки-філії №3 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ – творчі, креативні та успішні! Травневими днями вони представили у читальному залі книгозбірні свої найкращі мистецькі роботи. Вчора ж відбулось урочисте нагородження учасників підсумкової виставки робіт «Розмаїття талантів». Вони отримали не тільки подяки, а і насолоду від побаченої вистави «Попелюшка» - дарунок всім присутнім від театрального гуртка «АМПЛУА» ПМЦПО.


Колектив філії подякував всім тим, хто долучився до створення чудового арт-шедевру: маленьким умільцям, їх творчим наставникам-педагогам та батькам, які стали підтримкою їхніх креативних ідей та таланту. Представлені роботи не тільки стали окрасою читального залу, а й надали можливість доторкнутись до прекрасного всім тим, хто прийшов на них подивитися. Їх споглядання відволікало від буденності та підіймало настрій.


Бібліотекарі вдячні юним умільцям за довіру представити їх мистецькі шедеври у своєму закладі, а директору Центру Ларисі Семеняці за відзначення роботи колективу Подякою за плідну співпрацю у справі розвитку творчих здібностей і обдарувань учнівської молоді, сприяння розвитку творчого мислення, виховання духовного потенціалу та підтримку підростаючого покоління.


Бажаємо всім учасникам майстерні дитячої творчості і надалі цікавих ідей і натхнення на шляху до їх реалізації.