Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Мандрівка «Сонцю і квітам хай всміхаються діти»


Цього року в Україні навчальний рік був складним. І хоча в переважній більшості школярі навчалися онлайн, обов'язковим компонентом навчального процесу були канікули, і звичайно ж відвідування бібліотеки. От і сьогодні до бібліотеки-філії №12 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ завітали на мандрівку «Сонцю і квітам хай всміхаються діти» наші давні друзі, третьокласники ЗОШ №20, щоб похвалитися своїми досягненнями, розповісти про свої плани на літо.


В свою чергу ми запропонували дітлахам цікаву програму цього заходу в якому були різні зупинки: «зупинка Книжкова», «зупинка Вікторина», «зупинка Рухливі ігри». Бібліотекарі бажали школярам не полишати читання і влітку, а також долучатися до цікавих літніх заходів, що будуть проводитися в бібліотеці.
Під час мандрівки третьокласники прийняли активну участь у вікторинах, та веселих рухливих іграх, виявляючи справжню волю до перемоги.
На згадку про зустріч чимало батьків зробили фото своїх уже тепер четвертокласників. Хочеться від усього серця побажати дітлахам і батькам літнього мирного неба та провести канікули корисно, весело і без тривоги.