Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Магія цирку відбулась на сцені ЦКД


30 квітня юні таланти зразкової циркової студії «Молодість» демонстрували свої вміння на благодійному звітному концерті «Магія цирку» у Центрі культури та дозвілля. Повітряні гімнасти у кільці, на полотнах, канатах та ременях, акробати, еквілібристи та ходулісти вражали глядачів складними трюками, незвичайними можливостями пластичності людського тіла.

Видовищне гімнастичне шоу, створене зі спортивних елементів,   динамічних танцювальних рухів у поєднанні з оригінальним музичним супроводом, світловими ефектами та яскравими костюмами, підкорило серця глядачів.

Керівник колективу Лариса Семенова зазначила: «Сьогодні на сцені виступали не просто артисти циркової студії. Їх по праву можна назвати героями сучасності, адже кожен із них наділений неймовірною сміливістю, цілеспрямованістю і бажанням своїм мистецтвом наблизити перемогу».

Завдяки донатам присутніх було зібрано  6 780 грн на квадрокоптер DJI MAVIC 3 для 27-ї бригади реактивної артилерії.

В цілому, звітний концерт циркової студії «Молодість» став подією, яка зблизила глядачів з магічним світом циркового мистецтва, залишивши незабутні враження та сприяючи розвитку молодих талантів незламної України.