Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Люблю Україну


У бібліотеці-філії № 6 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ працівники бібліотеки, у співпраці з завідувачкою відділу етнографії Полтавського краєзнавчого музею ім.Василя Кричевського Марією Пісцовою провели етнографічний інтерактивний захід «Люблю Україну» на який завітали наші читачі, учні 5-го класу Полтавського ліцею №13 «Успіх».


Під час заходу діти мали можливість вивчити та поринути у витончений світ українських символів та традицій. Марія Петрівна провела захопливу вікторину про рідний край, ігри на логіку, гру в «Крокодил», інтелектуальні змагання, де діти перевірили свої знання з історії, географії, літератури та традиції України, які не залишили байдужими жодного любителя головоломок.


Під час майстер класу учні виготовили з фетру магніт «Птах надії» у патріотичних кольорах, адже пізнання своєї країни - це завжди цікаво та корисно! Діти мали змогу дізнатися більше про Україну та провести час з користю та задоволенням разом з нами! Кожен учасник заходу залишився під враженням від неповторної атмосфери, щедрої на нові знання та творчість.