Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Літній «ТОР» досягнень колективів Центру культури та дозвілля


З численними здобутками повернулися в Україну колективи, які вміло поєднали відпочинок із участю в міжнародних змаганнях.

На міжнародному конкурсі «26 OPEN CHAMPIONSHIP» в Італії вихованці танцювально-спортивного клубу «Альянс» під керівництвом Олександра Жирова та Наталії Панасюк здобули 2 і 3 місця серед кращих танцювальних пар Європи.

У Болгарії на фестивалі-конкурсі «EUROPEAN KITEN AWARDS 2024» учасники Зразкового колективу «Творчий центр Наталії Май» вибороли: 3 колективних, 6 індивідуальних ГРАН-ПРІ, 25 перших місць та 7 других місць.

Вихованці Зразкової циркової студії «Молодість» під керівництвом Лариси Семенової ,також проявили високий ступінь професіоналізму, отримавши:

- 2 ГРАН-ПРІ;

- 5 перших і 1 друге місце.

Ці досягнення підтверджують не тільки високий рівень виконавської майстерності, але й демонструють, що активний і творчий відпочинок може бути надзвичайно продуктивним.

Центр культури та дозвілля дякує всім педагогам за їхній професіоналізм, ентузіазм і невтомну працю, а також радіє досягненням своїх талановитих вихованців.