Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Концерт з нагоди 60-річчя заснування Полтавської дитячої музичної школи №2 імені В.П.Шаповаленка


15 травня 2024 року в залі Полтавської дитячої музичної школи №2 імені В.П.Шаповаленка відбулося чудове свято з нагоди 60-річчя заснування цього мистецького закладу.


Для мешканців територіальної громади міста педагогічний та учнівський колективи підготували святковий концерт.
60-річний ювілей – це значна подія у творчому житті школи і до цієї події колектив школи гідно підготувався. Ми маємо багато досягнень, творчих планів, мрій… Разом з нашими друзями, батьками, учнями колектив школи впевнено крокує в майбутнє.


На святі були присутні перший заступник міського голови Валерій Пархоменко, директор Департаменту культури, молоді та сім’ї Полтавської міської ради Олена Ромас, директор обласного методичного кабінету закладів освіти Ліна Богодиста, директори музичних шкіл, представники громади, почесні пенсіонери школи.


Присутні в залі хвилиною мовчання віддали шану полеглим воїнам. Зі сцени школи прозвучали слова вдячності захисникам України, завдяки яким ми маємо можливість жити, творити, виховувати підростаюче покоління.


Бурхливими оплесками глядачі в залі зустрічали кожен виступ. В концерті брали участь кращі колективи школи та солісти, переможці конкурсів різних рівнів.
З надією йдемо вперед і віримо, що все буде Україно!