Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Кіно, мистецтво та натхнення: культурний вечір у Парку Незалежності


До Дня молоді Центр культури та дозвілля провів кіномистецьку зустріч просто неба у Парку Незалежності, де відбувся показ фільму «Ми були рекрутами» в рамках проєкту «Українське кіно» спільно з Громадською організацією "Видимі жінки".

Проте цей вечір був наповнений не лише кінематографом. Особливим гостем заходу став громадський активіст, волонтер та ветеран Володимир Кравченко, який поділився з молоддю своїм воєнним досвідом, захоплюючими особистими історіями та відкрито відповідав на численні питання аудиторії про реалії передової.

Крім того, гості мали можливість насолодитися виставкою картин талановитої молоді Полтавської дитячої художньої школи імені Святослава Пашинського. Патріотична тематика робіт вразила відвідувачів, змусивши їх уважно вдивлятися в кожну деталь: від відображення сучасності до втілення українського незламного духу, мрій про майбутнє та образів минулого.

Атмосферу вечора доповнювали ароматна кава та чарівний захід сонця. Запрошуємо на наступні кінопокази, адже попереду не менш цікаві та незабутні вечори.

•17 серпня | 19:00: «Поводир».

Кіномистецька зустріч із Назаром Божинським - художником, архітектором, кобзарем, лірником, торбаністом, громадським діячем, який брав безпосередню участь у зйомках фільму.

•24 серпня | 19:00: «Таємний щоденник Симона Петлюри» до Дня Незалежності України.

Зустріч з істориком, завідувачкою відділу новітньої історії Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського Наталею Кузьменко

•27 серпня | 19:00: кіно до 10 річниці боїв за Іловайськ