Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Казковий кінозал


Читальний зал бібліотеки-філії №6 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ перетворився на справжній кінозал під назвою «Казковий світ на великому екрані». Діти зібралися разом, щоб поринути у захоплюючий світ чарівних історій. Кожен приніс із собою улюблену іграшку, яка стала їхнім вірним супутником у цій подорожі.


Ще до початку показу панувала атмосфера радості та хвилювання. Діти обмінювалися враженнями, розповідали про своїх іграшкових друзів і ділилися очікуваннями від фільму. Зал був наповнений сміхом і щасливими голосами, а кожна іграшка зайняла своє особливе місце поруч зі своїм власником.
Коли нарешті завісу було піднято, на екрані з'явилися улюблені герої, і весь зал затамував подих. Історії оживали перед нашими очима, занурюючи всіх у дивовижні пригоди. Під час перегляду мультфільму бібліотекарі пригощали дітей смачним теплим поп-корном.


Після перегляду фільму діти ще довго ділилися своїми враженнями та обговорювали найулюбленіші моменти. Це був незабутній день, який ми з радістю організували для наших маленьких відвідувачів. Ми завжди раді бачити, як діти захоплюються книгами та фільмами, і сподіваємося, що ця подія залишиться в їхніх серцях надовго.