Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Екскурсія до бібліотеки «Хочу знати все!»


Наймолодші наші читачі, що цікавляться повсякчас всім і всюди, перший раз переступили поріг бібліотеки-філії №2 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ і відтепер назавжди стали нашими друзями. Так само стали друзями для дітей і книжки, які ми разом переглядали, та обговорювали. Цікава екскурсія та веселі ігри-вікторини запропонували дітям під час заходу. Участь у вікторині допомогла зрозуміти дітям як багато треба прочитати, щоб стати освіченим та кмітливим.


Учасники заходу залюбки виконували різноманітні завдання, складали зі слів прислів’я, познайомилися із дивовижними книжками, що зберігаються в музеях світу з допомогою презентації, та подивились відео «Як твориться книга». Ми побачили в очах дітей зацікавленість до всього нового, бажання вчитися та здобувати знання, а це означає, що ми потрібні нашим маленьким читачам, адже кожна людина починає своє свідоме життя із знайомства з книгою.


Під час екскурсії бібліотекою дітям розповіли про її історію, відділи, показали скільки книжок, журналів та інших видань містить фонд. То скільки ж за життя треба прочитати книжок, щоб все знати? Відповіді на це питання ніхто не знає, але читати потрібно все життя. Як каже народна приказка – «Вік живи - вік учись!», а бібліотека завжди буде твоїм першим помічником та порадником.