Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Дозвілля у філіях Центру культури та дозвілля: розвивайся, твори, відпочивай!


Філії Центру культури та дозвілля стали простором активного та змістовного відпочинку, де кожен знайде себе, незалежно від віку чи інтересів: майстер-класи чи культурні заходи, спортивні змагання чи творчі зустрічі, навчальні семінари чи гуртки за інтересами. Це місце, де можна розвиватися, спілкуватися та знаходити натхнення. Завдяки різноманітним подіям та активностям, філії стають справжніми культурними хабами для місцевих громад.

У Біологічненській філії відбувся незвичайний майстер-клас для панянок: малювання вином. Учасниці, в процесі малювання картин, спостерігали, як змінюються відтінки вина на папері, створюючи витончені гілки винограду.

Верхолянська філія до Дня Повітряних Сил Збройних Сил України організувала майстер-клас з виготовлення паперових літаків у техніці оригамі та флешмоб із запускання їх у політ на подвір’ї філії.

У Супрунівській філії спільно з КЗ "Полтавський міський заклад-центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" регулярно проходять турніри з настільного тенісу. Такі тренування допомагають не лише покращити фізичну форму, але й знижують рівень стресу та сприяють розвитку самоконтролю і концентрації.

У Сем'янівській філії постійно проходять виставки малюнків, які створені руками вихованців артстудії.

Щотижня у Верхолянській, Біологічненській, Гожулівській, Івашківській, Івонченцівській, Супрунівській та Тахтаулівській філії організовують покази фільмів та мультфільмів в межах проєкту «Українське кіно» для дітей та дорослих. Це чудова можливість для спільного проведення часу та обміну враженнями.

Філії не лише проводять цікаві заходи, а й сприяють наданню послуг територіальним центром соціального обслуговування, таких як стрижки, вимірювання тиску, аналіз крові на цукор, поштові послуги.

Приєднуйтеся до наших заходів і зробіть своє дозвілля яскравішим разом із Центром культури та дозвілля.