Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Добрі справи на шляху до перемоги: благодійність у філіях ЦКД


Філії Центру культури та дозвілля стали не лише осередками культурного життя, а й потужними волонтерськими центрами, де громада об'єднується задля допомоги нашим Захисникам. З початку 2024 року завдяки благодійним заходам у філіях було зібрано понад 110 000 грн, і це лише початок.

Нещодавно у Пальчиківській філії відбувся благодійний вечір «Традиції добрих справ». Гості заходу мали можливість відвідати ярмарок, співати караоке та вигравати подарунки на безпрограшній лотереї. Дітям запропонували перегляд мультфільму «Бажання», а дорослим – фільму «Памфір». Результатом вечора стали зібрані 7 820 грн, які були передані волонтерам для придбання рюкзакової РЕБ для спеціальних сил оборони України.

Івашківська філія ініціювала збір кришечок і кліпсів від пластикових пляшок, які відправлять на переробку для підтримки ЗСУ. Тим часом у Супрунівській та Тахтаулівській філіях мешканці активно допомагали постраждалим від ракетного удару по Полтаві, передаючи до лікарень засоби гігієни, воду та ліки.

Біологічненська та Вакуленцівська філії продовжують плести захисні сітки для наших військових, підтримуючи армію на передовій.

Разом зберігаємо традиції добрих справ та наближаємо перемогу!