Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

До Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України


Майстер-клас з виготовлення української символіки, присвячений Дню Державного Прапора та Дня Незалежності України в музеї Володимира Короленка.

23 серпня у Полтавському літературно-меморіальному музеї Володимира Короленка пройшов тематичний майстер-клас з виготовлення української символіки для відвідувачів. Науковий співробітник музею Олеся Головко підготувала для дітей пізнавальну розповідь: «Національні символи нашої держави», в ході якої діти дізналися, що означають кольори державного прапора, чому герб України у формі тризуба, чому люди слухають гімн стоячи.
Далі дітлахам та дорослим запропонували виготовити українські прапорці з кольорового паперу. Учасники майстер-класу залюбки складали синій та жовтий кольори, прикрашали прапорці сердечками, символами любові до рідної землі та квітами, символами квітучої сильної держави. Діти та дорослі також вчилися працювати в техніці квілінгу, декоруючи свої вироби.


Учасники майстер-класу з задоволенням провели час в музеї. Свіже повітря, неймовірна краса садиби надихала відвідувачів на творчість.
Кожна дитина понесла з собою маленький синьо-жовтий прапор України.