Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Діти виготовили подарунки до Великодня для полтавських військових на передовій


До благодійного проєкту «Суперсила на Великдень» долучилися філії Центру культури та дозвілля, загальноосвітні заклади, заклади позашкільної освіти та мистецькі об’єднання Полтави та області. З 15 по 26 квітня там провели понад 20 різноманітних майстер-класів, у яких взяли участь понад 350 дітей, зокрема і діти зі статусом ВПО. Вони вчилися розписувати брелоки у вигляді писанок, створювали мішечки добробуту, виготовляли листівки в різних техніках і дізнавались особливості роботи з різними матеріалами.

Такі акції дають можливість дітлахам долучитись до творчого процесу і підтримати захисників, вважають педагоги ЦКД. А маленьким учасникам з інших областей подібні заходи допомагають швидше адаптуватися в новому місті та знайти нових друзів. Діти спілкувалися між собою, ділилися досвідом і допомагали одне одному у створенні подарунків.

До Великодня всі вироби разом з листівками з теплими словами та побажаннями будуть передані військовим, які боронять нашу країну.

«Перед святами особливо важливо підтримувати захисників ще сильніше, адже кожен хоче відчувати родинне тепло, навіть знаходячись далеко від дому. А “Суперсила” – це чудовий спосіб подарувати кожному військовому частинку добра і додати сил на боротьбу. Кожен дитячий виріб наповнений любов’ю, натхненням та щирістю обов’язково додасть сил нашим невтомним воїнам», – зазначила майстриня Олена Нікіфоренко, з якою діти виготовляли великодні листівки.

«Суперсила на Великдень» – традиційна акція ЦКД у межах проєкту «Суперсила», що був започаткований на початку повномасштабного вторгнення. У межах заходів діти виготовляють подарунки для захисників, аби висловити свою вдячність та підтримку