Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

День вдячності та єднання у філіях ЦКД


Кожен з нас прагнув висловити свою шану нашим Захисникам, і філії Центру культури та дозвілля не лишилися осторонь – вони влаштували патріотичні заходи до Дня Захисників і Захисниць України та Дня Українського козацтва, які вкотре підкреслили силу підтримки та поваги до тих, хто боронить нашу землю.


Гожулівська філія влаштувала квіз «Знай наших», де учні Гожулівського НВК з азартом та інтересом демонстрували свої знання. А ще команда створила душевне відео-привітання для наших героїв.


Біологічненська філія запросила всіх на артзустріч "Час жити", де плели захисні сітки та робили обереги-підкови. Натхнення присутнім додало декламування віршів місцевої поетеси Наталії Шляхової.


Цього дня філії також активно виховували патріотизм серед молоді через майстер-класи по виготовленню оберегів для наших воїнів. У Чорноглазівській філії діти майстрували привітальні листівки, а в Бричківській філії створювали патріотичні серця, підписуючи їх теплими словами підтримки. Біологічненська філія виготовляла браслети у техніці "кобра", а Сем’янівська – фетрові брошки, сповнені любові та вдячності.


У Тахтаулівській філії діти створювали підковки та сердечка, вкладаючи у них своє тепло і щирі побажання для Захисників.
Івашківська та Верхолянська філії організували виставку дитячих малюнків, на яких діти висловлювали свою подяку та підтримку захисникам, а Ковалівська філія створила патріотичну фотозону і провела показ документальних фільмів «Історія Українського війська», який вразив кожного присутнього.
Кожен учасник цих заходів – від маленьких до дорослих – з натхненням майстрував, вирізав, клеїв та розфарбовував свої роботи, вкладаючи у них частинку своєї душі і щирі побажання для наших воїнів.


Ці заходи вкотре об'єднали нашу спільноту довкола ідеї підтримки і вдячності нашим героям у ці непрості часи. Величезна подяка кожному, хто долучився до цих важливих ініціатив!