Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

День родини - нагода приділити час найдорожчим


З нагоди Українського дня сім'ї (Дня родини) у філіях проходять різні за формою, але цікаві заходи. Супрунівська філія зібрала вихованців і відзняла флешмоб у стилі «Latino». Учасники отримали позитивні емоції та потужну енергію, а відео розмістили на сторінках у соціальних мережах. Ініціативу Супрунівської філії підтримала Чорноглазівська філія, до онлайн флешмобу якого долучилося близько 30 родин.

Тахтаулівська філія дивувала відвідувачів тематичним атмосферним вечором «Щаслива родина – душа України», на якому лунали близькі кожному глядачу вірші від місцевих поетів та пісні від колективів філії. Атмосфера була наповнена теплом і радістю, а глядачі змогли відчути справжній дух української родини.

У Семʼянівській філії відбувся активний аквабатл, на якому учасники відмінно провели час та освіжилися в спеку. Ця подія стала справжнім порятунком у спекотний день та подарувала учасникам багато позитивних емоцій.

Наші філії продовжують працювати над створенням цікавих і змістовних подій для всієї родини. Планується провести майстер-класи, тематичні вечори, покази фільмів та арт зустрічі.

Слідкуйте за анонсами в соціальних мережах. Попереду ще багато цікавого!