Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Центр культури та дозвілля презентував діяльність творчих колективів


 

14 вересня заклад запропонував усім охочим розправити свої «творчі крила».


На концерті до Дня відкритих дверей було представлено розмаїття творчих напрямків. Хорове мистецтво та соло спів, народна, сучасна і бальна хореографія, циркове й театральне мистецтво – заняття на будь-який смак та для будь-якого віку.


Своєю майстерністю на сцені захоплювали артисти від 4 до 85 років. Найдосвідченіших серед них – учасників Заслуженого ансамблю пісні і танцю України «Лтава» ім. В. Міщенка – нагородив подяками перший заступник міського голови Валерій Пархоменко.


Приємно, що діяльність Центру культури та дозвілля відзначається представниками Полтавської міської ради. Це захоплює і надихає громаду: «Емоції переповнюють. Очі розбігаються від різножанрових виступів. А головне – у нас, глядачів, з’явилося відчуття окрилення. І ми неодмінно реалізуємо його у цьому закладі!» – ділиться враженнями пані Наталя.


Після концерту у фойє закладу функціонував простір комунікації для ефективної взаємодії між глядачами та керівниками творчих колективів.
«Надавати і надалі всім охочим можливість творчого розвитку, плекати таланти, підтримувати, втілювати в життя креативні ідеї, залучати до благодійності, йти в ногу з часом, розвиватися та вдало реалізовувати задумані проєкти – у такому невпинному польоті на крилах творчості плануємо провести новий творчий сезон», – зазначає директорка Центру культури та дозвілля Оксана Михайленко.


Тож запрошуємо всіх у наш простір натхнення, любові та розвитку! Для талановитих особистостей немає перешкод!