Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Бути першими серед кращих: про WOW-перемогу «Гарного настрою»


18 травня за участь у найпрестижнішому хореографічному конкурсі України Зразковий ансамбль танцю «Гарний настрій» Центру культури та дозвілля ПМТГ отримав перше місце!


Щорічна премія для хореографічних колективів, володарів гран-прі міжнародних та всеукраїнських конкурсів «Кришталева зірка Терпсихори» зібрала високопрофесійних танцюристів у Жовтневому палаці міста Києва.


«Потрапити на таку подію - це вже «вау», бо означає, що ми знаходимося у вищій лізі. Поборотися з найкращими колективами України було почесно, цікаво, але й хвилююче. Саме тому радість особливо переповнює серце від досягнутого результату, – ділиться враженнями керівниця «Гарного настрою» Оксана Євстігнєєва. – Дякую батькам наших талановитих дітей за підтримку та багаторічне терпіння. Разом ми робимо їх дитинство змістовним та щасливим!»
Додамо: високоповажне журі визнали колектив ще й «Відкриттям конкурсу» та вручили спецприз – сертифікат на 500 євро для участі в Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Світ у твоїх долонях», що відбудеться в Греції.


Кожен конкурс – нова можливість для досягнення омріяних вершин. І «Гарний настрій» це щораз доводить!