Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

Благодійний концерт «Пульс української душі»


Благодійний концерт «Пульс української душі», що пройшов у Центрі культури та дозвілля та зібрав 10 510 гривень на купівлю FPV-дронів для 3 ОТБр.


29 травня на сцені ЦКД об’єднались Заслужений ансамбль пісні і танцю України «Лтава» ім.В.Міщенка, Народний аматорський ансамбль народного танцю «ВІЗЕРУНКИ», Народний ансамбль фольклорно-стилізованого танцю «ПЛАЙ», Народний ансамбль танцю «СВІТАНОК», Народний хореографічний колектив «Міленіум». Кожен з виступів, як ковток свіжого повітря, адже всі вони про нашу українську душу. Народні мелодії, стилізації народних танців, авторські композиції надихали та повертали до джерел української нації.


«Ми не просто народ, ми нація, що має багату культуру, яка, попри усі негативні впливи і гніт, збереглась і розквітає. І під час війни народжуються діти, ідеї, проєкти. Творчість надихає та надає сил. Бо культура – це наша ідентичність! - зауважив Олексій Рубан, керівник Заслуженого ансамблю пісні і танцю України «Лтава» ім.В.Міщенка. – Щира вдячність кожному колективу, кожному керівникові, які залишились в Україні і мотивують до творчості. Їх праця соціально важлива для країни».


Всі ми вкотре переконались: найважливіші цінності, які живуть в серці кожного із нас, обов’язково приведуть до перемоги!