Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

4 серпня у музеї пройшло засідання книжкового клубу «Шалені піратки»


4 серпня у Полтавському літературно-меморіальному музеї В.Г. Короленка відбулось засідання полтавського книжкового клубу «Шалені піратки». Це аматорське об’єднання любителів читання, яке вже майже два роки збирає усіх поціновувачів книг. Воно було організоване Альоною Ромашко, засновницею агенції «Events for Joy» (https://www.instagram.com/events.for.joy?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==), зараз модераторкою є Ксенія Пивоварська, викладачка Полтавського університету економіки і торгівлі. Це некомерційне та неофіційне товариство, яке не має на меті отримати прибуток, а лише поширювати культуру читання та обговорення книг.

Кожного місяця члени клубу обирають книгу для читання – у липні це була «Тут усі хороші люди» Ешлі Флаверс. Зіткнення думок, суперечки та неочікувані інсайти, обмін власним досвідом, що резонує від прочитаного – кожен мав що сказати. Ну а чудова веранда, де розмістився на цей раз клуб, та запашний короленківський чай зі смаколиками, тільки пожвавили обговорення та зробили його по-справжньому теплим.

Якщо ви також любите читання та хочете приєднатися до клубу «Шалені піратки», то завітайте на їх сторінку в Інстаграмі - https://www.instagram.com/book_club_shaleni_piratky?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==