Підтримайте Україну — перекажіть гроші для ЗСУ

29 серпня - День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України


Щороку 29 серпня ми вшановуємо пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Цей день встановлено Указом Президента України, щоб увічнити героїзм військовослужбовців і добровольців, які віддали життя за Батьківщину.

Сьогодні кожен із нас може віддати шану загиблим захисникам, вдягнувши символічний сонях пам’яті та схиливши голову під час хвилини мовчання. Це найменше, що ми можемо зробити, щоб висловити вдячність за захист і мир у наших домівках.

Щодня українські захисники та захисниці продовжують боронити нашу державу. Ми схиляємо голови перед тими, хто першим прийняв важкий бій і міцно стояв на фронті. Пам’ятаємо подвиг тих, хто віддав своє життя за мирне майбутнє українського народу.

Вічна пам’ять полеглим героям! Волелюбна нація була, є і буде. Найкращі сини та доньки України продовжують боротьбу ціною власних життів. Ми низько вклоняємося родинам, які зазнали непоправного горя, і пам’ятаємо кожного Героя. Їхній подвиг житиме в наших серцях.

Наші герої безсмертні, поки ми їх пам’ятаємо.

Будьмо гідні їхньої пам’яті!

 

З повагою, Олена Ромас,
директор Департаменту культури, молоді та сім’ї Полтавської міської ради